NRM - Hyvää pataa

Kauttamme saatavissa valmiiksi kypsennetyt lihat.


Sous vide menetelmällä ruokaa valmistetaan matalassa, tarkasti kontrolloidussa lämpötilassa tyhjiöpakattuna. Tyhjiöpakkaus estää höyrystymistä ja makujen katoamista kypsennyksen aikana ja estää hapettumista, tuloksena on erityisen maukasta ja ravintopitoista ruokaa.

Lopputuloksena maukkaat ja mureat lihat.

Helppo esimerkiksi leikata siivuiksi ja tarjota sellaisenaan kastikkeella napeerattuna tai vaikka nyhtää ja jatko jalostaa oman mielikuvituksen mukaan.

Valmistamme yhteistyökumppaniemme kanssa laadukkaita esikypsennettyjä lihavaihtoehtoja haluamillasi ehdoilla. Tarvittaessa etsimme juuri sinulle sopivan lihan ja kypsennämme sen valmiiksi, kysy lisää.


Suurkeittiön ässä hihassa sous vide - Aitoa arkiruoka - blogi

Ei näytettäviä tuotteita tässä tuoteryhmässä.