Wernsing (salaatit, kastikkeet ja perunat)

Wernsing yritys esittely:

FOR GOOD FOOD

"Laatu on menestyksemme perusta": tämä on Wernsingin yritysfilosofian ydin. Hyvän ruoan tuotannossa olemme ensisijaisesti huolissaan laadusta, mausta, turvallisuudesta ja kestävästä tuotannosta. Siksi pidämme jäljitettävyyttä erittäin tärkeänä raaka-aineiden hankinnasta alkaen.

FAKTAT:

Erinomaisen laadukkaan, maukkaan ja turvallisen ruoan kestävä tuotanto:

- Sertifioitu QA-järjestelmä, IFS / BRC-sertifikaatti jne.

- CLEAN LABEL (ilman lisättyjä säilöntäaineita, makua parantavia aineita, antioksidantteja, väriaineita, emulgointiaineita, aromiaineita, hiivauutteita ja kemiallisesti muunnettuja tärkkelyksiä) tuotanto mm.

- Työskentelemme sokerin ja suolan vähentämiseksi

- Palmuöljy: Jos on, niin 100% RSPO-sertifioitu (Segregation-standardi)

- Teemme yhteistyötä toimittajien ja kumppaneiden kanssa innovatiivisissa projekteissa ja tuotteissa

- Alueellisten raaka-aineiden käyttö tuotantoon: Yli 50% raaka-aineistamme ja pakkausmateriaaleistamme tulee 100 kilometrin säteellä (2019)

- Tehokkuus arvoketjussa: Toimitamme asiakkaillemme (m / f / x) laajan tuotevalikoiman ja tarjoamme siten logistista lisäarvoa

Jatkuva optimointi pakkausten alueella:

- Tehokkuus: pyöreitä astioita olemme pyrkinyt vaihtamaan neliskanttisiksi kuormalavan maksimaalisen käyttösuhteen vuoksi

- Kierrätettävyyden parantaminen

- Muovipitoisuuden vähentäminen pakkauksissa (esimerkiksi kalvon paksuuden pienentäminen)

Tulevat tavoitteet:

- 10 prosentin vähennys elintarvikkeiden vähittäispakkauksissa käytettävien muovien osuudessa vuosina 2015-2025.

- Vuoteen 2025 mennessä 95 prosentin pakkauksista olisi oltava kierrätettäviä.

KESTÄVYYSSTRATEGIAMME

Kestävyys on meille luonnollisesti tärkeää. "Kestävä liiketoiminta - tulevaisuuden muokkaaminen": tämä on ohjaava periaate kaikelle toiminnallemme kestävän kehityksen alalla. Kestävä johto on olennainen osa yhtiön politiikkaa

Tiedämme, että pitkäaikaista menestystämme voidaan ylläpitää vain, jos arvonluonti ja vastuullinen toiminta tasapainotetaan. Tämän yhdistelmän avulla voimme osallistua laadukkaaseen ravitsemukseen ja samalla turvata luonnonvaramme tuleville sukupolville

Olemme sitoutuneet YK: n kestävän kehityksen tavoitteisiin (SDG).

Kestävä kehitys on siis ydintavoitteemme. Lähestymistapamme on kokonaisvaltainen ja siinä otetaan huomioon taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset tavoitteet.

Tämän seurauksena kestävä liiketoimintamme perustuu näihin kolmeen peruskäsitteeseen. Kaikki toiminta on kansainvälisesti suuntautunutta, koska haluamme hyödyntää ja muokata avoimien markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia. Samalla tämä sitoutuminen muodostaa perustan pitkäaikaiselle riippumattomuudellemme ja toimintamahdollisuuksillemme.

Veden, sähkön, kaasun ja polttoaineiden käytöstä on vaikutusta ympäristöön. Tämä vaikuttaa muun muassa niin kutsuttuun hiilijalanjälkeen. Meidän vastuullamme on pitää CO2-jalanjälki mahdollisimman alhaisena. Näin teemme osamme rajoittaa ilmaston lämpenemistä.

Olemme sitoutuneet tekemään Wernsingistä kestävämmän. Tämä edellyttää kaikkien yhteistyötä. Jopa pienillä optimoinnilla on merkitystä kokonaiskehityksessä.

Sertifioitu kestäväksi ZNU-standardin mukaan

Vuodesta 2017 lähtien olemme saaneet sertifikaatin kestävän liiketoiminnan ZNU-standardin mukaisesti. Tämä Witten / Herdecke-yliopiston kestävän yritysjohdon keskuksen standardi auttaa meitä rakentamaan, prosessoimaan ja kehittämään kestävän kehityksen hallintaa.

Witten / Herdecken yliopiston Kestävän kehityksen johtamisen keskuksen kumppaniverkoston jäsenenä pyrimme luomaan paremman käsityksen kestävän yritysjohdon merkityksestä yhteistyössä muiden yritysten kanssa.

Löydät lisätietoja osoitteesta www.znu-standard.com tai ZNU: n kotisivulta osoitteesta www.mehrwert-nachhaltigkeit.de.

Wernsing on ollut ilmastoneutraali 1. lokakuuta 2020 lähtien

Saksan perunanjalostusteollisuuden ensimmäisenä yrityksenä Wernsing otti merkittävän askeleen kestävän kehityksen hallinto-ohjelmassaan lokakuussa 2020 tekemällä koko yrityksestä CO2-neutraalin.

Tämä menestys on ollut saavutettavissa vain siksi, että yritys alkoi vastata haasteeseen jo vuonna 2002. Energianhallintajärjestelmä on sertifioitu DIN EN ISO 50001 -standardin mukaisesti vuodesta 2007. Tehokkaiden tuotantojärjestelmien ostaminen, resurssien säästäminen kaikilla tasoilla ja 100-prosenttisesti sertifioidun vihreän sähkön käyttö on ollut osa yrityksen kestävää johtamista useiden vuosien ajan. Vuonna 2018 olimme jo 20 prosentin ilmastoneutraali yritys.

Suoritamme vuosittain kasvihuonekaasuprotokollan mukaisia ilmastoarviointeja yhdessä sertifioidun ClimatePartner-konsultoinnin kanssa. Pyrimme jatkuvasti vähentämään ja välttämään päästöjä. Kompensoimme väistämättömät päästöt tukemalla ClimatePartner-ilmastonsuojeluhankkeita.

Lisätietoja: https://fpm.climatepartner.com/tracking/13190-1906...

Wernsing - ilmastoneutraali organisaatio, jolla on kattava valikoima ilmastoneutraaleja tuotteita.

Vastuulliseen tuotantoon

Valikoima yksittäisiä reseptejä, mausteseoksia ja pakkauskokoja: Wernsingin tuotevalikoimaa luonnehtiva monimuotoisuus tarkoittaa myös sitä, että yhtiö tarvitsee tuotantoon monia erilaisia raaka-aineita - etenkin vihanneksia.

Vuonna 2019 noin 50% kaikista raaka-aineista ja pakkausmateriaaleista ostettiin alueelta 100 kilometrin säteellä Addrupin pääkonttorista. Tuloksena oleva raaka-aineen saannon tehokkuus on tärkeä osa kestävää tuotantoamme.

Keskeinen periaatteemme ympäristöystävälliselle ja kestävälle toiminnalle on "välttää, vähentää, kierrättää". Olemme sitoutuneet parantamaan jatkuvasti energiaan liittyvää suorituskykyämme ja vähentämään tasaisesti toimintamme ympäristövaikutuksia.

Tehokas ja energiaoptimoitu tuotantoprosessi on välttämätön, jotta voidaan tuottaa ruokaa resurssitehokkaalla ja kestävällä tavalla. Monien vuosien ajan olemme keskittyneet erityisesti operatiiviseen energianhallintaan. Tarkoituksemme on vähentää jatkuvasti sähkön, kaasun ja veden kulutusta ja lisätä energiatehokkuutta.

Faktat:

Luotettavat, pitkäaikaiset ja läheiset kumppanuudet toimittajiemme kanssa ja kattava toimittajien hallintaohjelma

Vuonna 2019 100% Wernsingin käyttämistä perunoista tuli valvotuista ja sertifioiduista lähteistä, kuten GLOBALG.A.P.

Jäsenyys ja osallistuminen erilaisiin aloitteisiin (esimerkiksi SAI, EUPPA), kumppaniverkostoihin (ZNU) ja muihin foorumeihin

Sertifioitu energianhallinta standardin DIN EN ISO 50001 mukaisesti

Vihreä energia: Vuodesta 2019 lähtien 100% ulkoisesti ostetusta sähköstä on peräisin uusiutuvista lähteistä

Meillä on oma jätteenkäsittelylaitos

Biokaasu- ja aurinkosähkölaitokset sekä sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitokset (sähkön ja lämmön yhteistuotanto)

Täydellisesti koordinoitu logistiikkakonsepti, joka yhdistää tuotannon, varaston ja logistiikan

Pyrimme aina takaamaan kuorma-autojen optimaalisen käytön ja reittisuunnittelun logistiikkaosastollamme

Esihaukkojen pesälaatikoiden asentaminen keskusvarastoon yhteistyössä luonnonsuojeluyhdistyksen Naturschutzbund (NABU) Bakumin ja muuttuvien haukkojen suojeluorganisaation Wanderfalkenschutz Nordseeküste (AWN) Oldenburgin kanssa

Hyönteishotellit tehdasalueillemme ja maatalouden sopimuskumppaneillemme, jotka on tuotettu yhteistyössä vammaisten ja vanhusten hoitolaitoksen St. Elisabeth -säätiön kanssa läheisessä Lastrupissa.

"Kukkiva maisema" -hanke: Yhteistyössä sopimusviljelijöiden kanssa noin 16 hehtaarin kokoiset kukkakaistat integroitiin maatalousmaisemaan vuonna 2019

Tiesitkö?

Saamme 17500 perunatoimitusta vuodessa (vuoden 2019 perusteella).

Lokakuu 2020 - ilmastoneutraali yritys!

Kattava valikoima ilmastoneutraaleja tuotteita.

Sen jälkeen kun hiilidioksidipäästöt on onnistuttu vähentämään 42% vuosina 2012-2018 uuden tekniikan avulla ja siirtymällä esimerkiksi vihreään sähköön, olemme nyt ottaneet seuraavan askeleen: kaikkien välttämättömien päästöjen kokonaiskompensointi.

Tämä menestys on ollut saavutettavissa vain siksi, että yritys alkoi vastata haasteeseen jo vuonna 2002. Energianhallintajärjestelmä on sertifioitu DIN EN ISO 50001 -standardin mukaisesti vuodesta 2007. Tehokkaiden tuotantojärjestelmien ostaminen, resurssien säästäminen kaikilla tasoilla ja 100-prosenttisesti sertifioidun vihreän sähkön käyttö on ollut osa yrityksen kestävää johtamista useiden vuosien ajan.

Vuodesta 2018 lähtien olemme suorittaneet vuotuisen kasvihuonekaasuprotokollan mukaisen ilmastoarvioinnin yhteistyössä sertifioidun konsulttiyrityksen ClimatePartnerin kanssa. Olimme jo 20 prosentin ilmastoneutraali yritys vuonna 2018. Pyrimme jatkuvasti vähentämään ja välttämään päästöjä. Kompensoimme väistämättömät päästöt tukemalla kolmea ilmastonsuojeluhanketta:

Puhtaat uunit, Ghana

Aurinkoenergia, Intia

Metsänsuoja, Brasil

Löydät lisätietoja täältä: https://fpm.climatepartner.com/tracking/13190-1906...

Tunniste „climate neutral“ sekä sertifikaatimme yksilöllisellä tunnistenumerolla varmistavat läpinäkyvyyden. Tämä TÜV Itävallan sertifioima ClimatePartner-prosessi edustaa turvallisuutta ja uskottavuutta ilmastonsuojelussa.


Tulevat tavoitteet:

- Aiomme vähentää hiilidioksidipäästöjämme vuoteen 2025 mennessä yli 70 prosenttia lopputuotetonnia kohti vuoteen 2012 verrattuna.

- Kokonaisenergiankulutus pienenee 23,5 prosenttia tuotantotonnia kohti vuosina 2012--2025.

- Raaka-aineiden kestävän viljelyn edistäminen osana sitoutumistamme SAI: han (Sustainable Agriculture Initiative).